Wat vinden anderen van de cursus….

BY IN Geen categorie NO COMMENTS YET

Shiroman (leerling BS de Cirkel):

Het was leuk en je leert snel de letters het is even moeilijk in het begin en daar na leer je snel.
Het is niet mis om de typecursus te doen.
En Maud is een goeie juf.

groetjes sj 🙂

Simone (moeder leerling BS de Cirkel):

Hartstikke bedankt voor je motiverende manier van begeleiden. Ondanks dat ik je niet “live”  ontmoet heb heb ik je als zeer betrokken ervaren. Onze dochter heeft zich veilig gevoeld bij je, en werd enorm door je gestimuleerd. Nogmaals hartelijk dank! Ik zal je zeker bij anderen aanbevelen.

Van Jordi (leerling BS de Cirkel): 

Het was een hele leuke type cursus met een goede type juf. De spelletjes waren ook heel leuk en met goede begeleiding werd de typecursus gehaald door iedereen. Het was geen grote groep en het was lekker rustig. We hadden goede oefeningen om te leren typen. Dit was een hele leuke cursus

Van Mex (leerling BS de Cirkel):

Ik vond de typecursus heel leuk en je leert er veel van. Tenminste als je je best doet. In het begin vond ik het heel erg lastig. Maar het werd steeds leuker omdat er meerdere verhaaltjes komen in de lessen 10,11,12,en 13. Ik vond de lessen heel erg leuk en ik hoop dat andere kinderen dat ook vinden want de typecursus is super. Ik kan nu met mijn boek beginnen of eigenlijk ik ben al begonnen. Nu lukt het steeds beter.Ik ben heel erg trots op mezelf nu ik het gehaald heb. Heel erg bedankt voor de typecursus Maud. Veel lieve groetjes Mex

Cariene (moeder leerling BS de Cirkel):

We willen je ontzettend bedanken voor alle handige tips, mailtjes, meedenken en complimenten in de begeleiding. Echt helemaal geweldig! Dank je wel.

 

So, what do you think ?