Typisch voor Volwassenen

Bespaar Tijd…

Tegenwoordig gebruikt bijna iedereen de computer. Of het nu voor een studie is of op het werk. Of voor e-mailen, chatten en twitteren. Goed en snel kunnen typen is voor iedereen belangrijk. Het bespaart je een hoop tijd. Het schrijven van emails, brieven en rapporten gaat straks veel sneller en beter. Je houdt meer tijd over voor andere dingen. En hoeveel tijd (en geld) gaat er bij een bedrijf niet verloren als iemand met 2 vingers moet typen! Ook als je een baan zoekt is het een pre als je snel kan typen.

Wees Effici├źnter…

Je kunt niet alleen sneller typen. Uit onderzoek blijkt dat als je blind kunt typen, je hersenen zich veel beter kunnen bezig houden met de inhoud van de tekst. Je hoeft dan je aandacht niet te richten op het vinden en typen van de letters.

Voorkom Nekklachten & RSI…

Als je blind kan typen, hoef je niet steeds naar beneden naar je toetsenbord te kijken. Zo kan je dus nek- en rugklachten voorkomen. Door een ontspannen werkhouding vermindert de stress en daarmee ook de kans op RSI.

Kies voor TypeTrainer…

Met typetrainer leer je snel en op een leuke manier typen. In 12 lessen leer je snel en blind te typen met 10 vingers. Na elke oefening zie je de resultaten die je hebt behaald: hoeveel aanslagen en hoeveel fouten je hebt gemaakt. Als je een oefening goed hebt gedaan, kan je doorgaan met de volgende oefening. Ook zijn er spellen waarmee je de oefeningen kunt afwisselen en de letters die je lastig vindt nog eens extra kan trainen.

Persoonlijke Begeleiding…

Om blind te kunnen typen is het nodig om vaak en regelmatig te oefenen. De letters moeten geautomatiseerd worden. Regelmatig oefenen vergt enige zelfdiscipline. Daarom biedt Typisch Maud de mogelijkheid van persoonlijke begeleiding aan.

Start nu…

Leer sneller en beter typen, en je hebt er je levenslang plezier van!