De cursus bestaat uit 12 groepslessen en wordt afgesloten met een examen en (indien behaald) diploma. De deelnemers oefenen ook thuis, er is dus een computer met internet nodig.

De kosten van deze cursus op school is € 143,95 p.p. incl. begeleiding voor alle lessen & het diploma LET OP: geen extra kosten voor deelname aan het examen of het volgen van het X-tra programma voor kinderen met dyslexie. (Minimum aantal deelnemers is 6 cursisten met een maximum van 10)

De kosten van deze cursus voor VOLWASSENEN zijn op aanvraag. (Deze kan zowel individueel als in groepsverband worden gevolgd worden. De prijs pp is afhankelijk van het aantal deelnemers per groep met een maximum van 15)

Voor vragen, kunt u mailen naar info@typischmaud.nl of bellen: 06-19863496. Bij geen gehoor, graag voicemail inspreken.

Is er een betalingsregeling? Als het betalen van het bedrag in 1 keer een probleem is dan kunt u met Typisch Maud overleggen of betaling in termijnen mogelijk is. Ouders of verzorgers van kinderen, in de leeftijd van 4 tot 18 jaar uit gezinnen met minimale financiële middelen, kunnen een beroep doen op hulp van de stichting Leergeld, indien zij bepaalde binnen- of buitenschoolse activiteiten voor hun kinderen niet kunnen betalen en een aantoonbaar inkomen hebben dat beneden 120% van het bijstandsniveau ligt. Een andere mogelijkheid is via http://www.leergeld.nl Via deze stichting kunt u subsidie aanvragen!!! Gigakids wordt ook vermeld op o.a. http://www.internetwijzer-bao.nl